Brugge Belegen

Brugge Belegen is een Belgische kaas, gedurende vier maanden gerijpt.

Brugge Belegen
Harde kaas
romig en soepel
Naam kaasmakerij
Milcobel
Streekbeschrijving
Moorslede, in het hart van West-Vlaanderen
Uiterlijk
ronde kaas van 12 kg met een wijnrode gecoate korst
Doorsnede
40 cm
Versnijding
in sneetjes of blokjes
Vetgehalte
32%
Calorieën
390 kcal
Bewaring
koelkast of koele, droge plaats
Dranken
pils, witbieren, amberbieren en fruitige rode wijn
Tip
broodbeleg, aperitiefblokje, in gerechten

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.