Brugge Abdijkaas Abt

Een zachte, ronde, smedige kaas met donkerbruine korst en een pittige, romige smaak.

Voor deze kaas duurt de rijping min. 8 weken.

Brugge Abdijkaas Abt
pikante, specifieke smaak
Naam kaasmakerij
Milcobel
Streekbeschrijving
Moorslede, in het hart van West-Vlaanderen
Uiterlijk
rond met een bruine korst
Doorsnede
smedig met typische ogen
Geur
pikante, specifieke geur
Calorieën
344 kcal
Bewaring
bij een temperatuur van max. 7°C

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.