Brokkeloud Roeselare

Brokkeloude harde hoevekaas 48+ min. 16 maanden gerijpt.

Brokkeloud Roeselare
Harde kaas
brokkelend maar tot zacht, vol belegen, sterk doorsmakend van de zoutkristallen, erg pittig
Uiterlijk
ronde vorm met zwarte korst
Doorsnede
lichtgeel, brokkelend, witte zoutkristallen, verspreid lichte oogvorming
Calorieën
418 kcal
Bewaring
60 dagen bij max. 7°C

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.