Ardenner met gember

Ardenner is een geperste kaas gemaakt van biologische volle koemelk.
De kaas bevat gember, groene peper, rode peper, ui en knoflook.

Deze jonge kaas rijpt gedurende 8 weken.

Ardenner met gember
Streekbeschrijving
in het hartje van de Ardennen
Tip
Ardenner is zowel lekker op de boterham als in blokjes bij het aperitief

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.