Kaas snijden
Productinformatie

Kazen van bij ons, altijd van topkwaliteit

Kazen van hier zijn van onberispelijke kwaliteit dankzij strenge voorzorgsmaatregelen en controles.

Lees meer
Flandrien-kaas wordt ingepakt
Verhaal

Flandrien, daar waar wei en wrongel nog tussen de handen van echte kaasmeesters passeren

Bij kaasmakerij Flandrien leven ze met hart en ziel voor hun stiel. En dat proef je in hun kazen. 

Lees meer
Melkpudding met honing
Productinformatie

Koken met melk: 6 verrassende weetjes

Koken met melk lijkt simpel. Toch zit er meer (wetenschap) achter dan je zou denken.

Lees meer
2 glazen zijn al gevuld met melk. Glazen kan met melk vult nog een glas. Glazen melk staan op marmere keukenaanrecht met linnen handdoek.
Productinformatie

Veelgestelde vragen over het bewaren van zuivel

Hoe bewaar je melk? Waarop kan je letten bij de aankoop? Mag je yoghurt eten die over de datum is? 

Lees meer
Croque madame met asperges in wafelvorm, heerlijk! De wafel is gevuld met pest, ham en mozzarella. Bovenop presenteren we een spiegelei met gegrilde groene asperges. Tijd om aan te vallen!
Productinformatie

Wat is de meerwaarde van eieren in gerechten en kan je eieren vervangen?

Hoe onmisbaar zijn eieren in gerechten? Ontdek hier de verschillende eigenschappen van eieren in bereidingen.

Lees meer
Het verpakken van kaas
Productinformatie

Kaas maken: het traject van melk tot kaas

Hoe wordt kaas gemaakt? En waar wordt kaas van gemaakt? Je leest het hier.

Lees meer
Ann Keymeulen
Verhaal

Waarom kaasmeester Ann Keymeulen gepassioneerd is door Belgische kazen

Kaasmeester Ann Keymeulen heeft een liefde voor Belgische kazen. Lees hier waarom.

Lees meer