Boontjes

tuinbonen

Van maart tot en met november vieren boontjes hoogtij in de groenteafdeling. Dat is de topperiode voor bonen van bij ons. Groene boontjes, snijbonen, witte bonen en boterboontjes: het aanbod is groot en gevarieerd en de kwaliteit uitstekend. Bovendien zijn boontjes niet duur en bevatten ze belangrijke voedingstoffen.

Boontjes worden altijd eerst gekookt of gestoomd om ze lekker zacht te maken. Nadien kan je ze eventueel bakken of grillen om een extra smaakelement toe te voegen

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.