Zure room

Geroosterd pitabrood met dip van zure room hazelnoot en olijven

Zure room is een variant van room waar melkzuurbacteriën aan zijn toegevoegd. Net zoals kaas en yoghurt is zure room een gefermenteerd product.

Zure room heeft een vetgehalte van 15 à 20% vet en wordt vooral gebruikt bij koude bereidingen of in bereidingen die niet meer aan de kook gebracht moeten worden.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.