Voetbalsnacks om mee te scoren!

Voetbalsnacks om mee te scoren!

Voetbal, een feest! Van feesten en supporteren krijg je dorst én honger! Zet lekkere voetbalhapjes en frisse drankjes op tafel en scoor bij je medesupporters. Met deze hapjes maak je er een groot voetbalfeest van!

Verbaas met kaas!

In spanning wachten op een goal kan je ook perfect met kazen van bij ons en een lekker glas bier. Kies jouw favoriete kaas, snijd er blokjes van en serveer met een chutney of verras met een gevarieerde kaasschotel. Mag het iets meer zijn? Maak een croque ‘deluxe’ of hartige kaashapjes. Op zoek naar het perfecte Belgische bier dat aan jouw smaak voldoet? Duid in de smaakwijzer jouw voorkeur aan en ontdek welk bier perfect bij jou past! Vind hier ook 10 gouden bier-kaascombinaties.

Doe het met bio-, hoeve- of streekproducten

Voor alles wat lekker is om in deze gerechten te gebruiken, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Of koop je producten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt. En ook traditionele streekproducten zijn een ideale match. Van buitengewone vleeswaren, streekbiertjes tot heerlijke zoetigheden: er is voor ieder wat wils.

Heb jij een van onze voetbalsnacks geprobeerd?

Of ken je zelf nog lekkere voetbalhapjes die je graag met ons wilt delen? Laat het zeker weten via Facebook, Instagram of Twitter met #lekkervanbijons.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op PinterestYouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.