Een vrouw met witte linnen hemd en beige keukenshort draagt een witte ovenshotel waarin het varkenshaasje in ligt. De keuken achter zich is wit van kleur. Er staat een kastje naast haar waarop een vaasje staat met witte bloem in.

Vlees

Wok de boeuf

Alles over vlees in een gezonde voeding

Een stukje vlees past in een gezonde voeding. Laat je inspireren door onze tips over hoe je bewust kan omgaan met vlees.

Lees meer
Filet mignon, légumes rôtis et mayonnaise à la truffe

Hoe vlees bewaren, invriezen of ontdooien?

Wil je vlees bewaren, invriezen of ontdooien? Lees hier hoe je de kwaliteit van je stukje vlees optimaal kan behouden.

Lees meer
Goulash

Vlees bereiden doe je zo

Hoe bak je steak? Hoelang moet het gebraad in de oven? Met deze tips leer je vlees klaarmaken als een pro.

Lees meer

Honger naar meer?

Een rijkgevulde quinoasalade boordevol verse groenten en kruiden zoals broccoli, paddenstoelen, rode ui, peterselie, koriander en munt. Bovenop de quinoa werd het varkensvlees geplaatst in schijfjes. Er staat een witbier bovenaan het bord, op de tafel.
Kooktips

Zo blijft je varkensmignonette mals en sappig

Wil je weten hoe je dit fijne stukje vlees bakt volgens de regels van de kunst? Check snel onze tips!

Lees meer
Gegrilde rosbief met koolsla
Kooktips

Zo braad je de lekkerste rosbief

Rosbief klaarmaken in de oven of op de barbecue: hoe doe je dat? Wij helpen je op weg.

Lees meer
De kalfsschenkels liggen in een ovenschotel met groene boontjes en oranje wortels erbij. Dit zorgt voor een mooie variant op de klassieke ossobuco.
Kooktips

Maak de perfecte ossobuco met deze tips

Zin in ossobuco? Met deze tips en kalfsschenkels van bij ons serveer je de lekkerste ossobuco.

Lees meer
Heerlijke lamskroon met pittige en krokante kruidenkorst ligt klaar om aan te snijden. Ze wordt geserveerd met krielaardappeltjes en apart een slaatje.
Kooktips

Lamskroontje bereiden: een koninklijk lekker stukje vlees

Hoe kan je lamskroontje klaarmaken? Ontdek onze tips en recepten met Pastorale-lamsvlees.

Lees meer
Groot wit bord met 4 stukjes versneden varkenshaasje, geroosterde pompoen en zoete aardappel. Er staat een klein grijs potje op het bord met truffelmayonaise is en houten lepeltje. Het bordje is afgewerkt met verse tijmblaadjes en een licht blauwe servet langsheen het bord.

5 veelgestelde vragen over vlees en vleesvervangers

Zijn kant-en-klare vleesvervangers gezonder dan vlees? Lees hier het antwoord op deze en nog 4 andere vragen over vleesalternatieven.

Lees meer