Varkensgebraad

Varkensgebraad

Het edelste stuk varkensvlees wordt versneden uit het rugstuk en wordt ontdaan van alle vet en vliezen. Het is een mooi stukje vlees voor wie licht en mager wil eten. Een varkensgebraad weegt gemiddeld tussen de 600 à 800 g, maar kan ook ‘op maat’ besteld worden bij de slager. Een varkensgebraad van 600 g is voldoende voor 4 personen. 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.