Rundergehakt

Rundergehakt

Gehakt is misschien wel het meest gekochte vlees. Het wordt in talloze bereidingen verwerkt. Het wordt bij de slager ook in verschillende vormen verkocht. Het kan eveneens verwerkt worden in worsten of hamburgers. Rundergehakt is vers gemalen rundvlees. Men gebruikt meestal de minder edele stukken voor gehakt. Het taaie nekvlees is ideaal voor gehakt. Rundergehakt wordt meestal puur verkocht. Heel lekker is américain of steak haché. Voor deze gehaktbereidingen kiest men het zuivere magere vlees zonder vet.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.