Lamsbout

Lamsbout

Lamsbout is het lekkerste en mooiste stuk van het lam. Een lamsbout heeft steeds een been in het midden. Je kan de slager vragen het bot te verwijderen, maar dan bestaat de kans dat het vlees minder sappig en mals zal zijn. Een lamsbout met been is dan weer iets moeilijker te snijden.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.