Kalfsgebraad

Kalfsgebraad

Een kalfsgebraad kan uit verschillende delen van het kalf versneden worden: uit de schouder, de dikke bil of het kleinhoofd. Deze laatste twee stukken zijn beter van kwaliteit. Kalfsgebraad is zeer zacht van smaak en weegt gemiddeld 600 à 800 g. Je slager snijdt natuurlijk ook graag een stukje op maat voor je. Een kalfsgebraad van 600 g volstaat voor 4 personen.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.