Visbereidingen

Vis bakken

Vis bakken moeilijk? Nee hoor! Vis bakken in de pan is makkelijk, zolang je maar enkele regels in acht neemt. We leiden je in vijf stappen naar perfect gebakken vis.

Zo wordt vis bakken kinderspel

Vis in de oven

Aan vis in de oven heb je weinig werk. Je legt stukken vis in een pan of ovenschaal en laat de oven z’n werk doen. Met deze tips lukken jouw ovengerechten met vis altijd! En dat de alternatieven voor kabeljauw in de oven minstens even lekker zijn, ontdek je in de recepten.

Vis in de oven: onze tips voor het beste resultaat

Vispannetje klaarmaken

Van lekker alledaags tot feestelijk. Met een vispannetje kan je alle kanten op. Het is ook een ideaal gerecht om restjes vis te verwerken. Hoe je een overheerlijk vispannetje serveert, ontdek je in deze tips en recepten.

Een vispannetje maken? Onze tips voor het beste resultaat

Vissoep maken

Op zoek naar een recept voor een heerlijke bouillabaisse of een andere smaakvolle vissoep? Dan zijn deze recepten zeker iets voor jou. Vissoep maken is eigenlijk heel eenvoudig. Met deze tips serveer je de lekkerste vissoep.

Vissoep maken was nog nooit zo makkelijk

Vis stomen

Je wil je favoriete stukje vis stomen, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen? Wel, het is veel makkelijker dan je denkt! In deze tips en recepten ontdek je hoe je perfect gestoomde vis serveert.

Vis stomen: onze tips voor het beste resultaat

Vis grillen

Vis die blijft kleven aan de pan of op de barbecue uit elkaar valt… het kan al eens mislopen als je vis grilt. Vis grillen in de grillpan of op de barbecue is nochtans makkelijk, zolang je maar enkele regels in acht neemt. Met deze tips en trucs serveer je perfect gegrilde vis.

Vis grillen: zo lukt het altijd!

Mosselen maken

De zomer associëren we maar al te graag met een portie lekkere mosselen. Als hoofdgerecht met frietjes erbij, als voorgerecht of zelfs als smaakmakend aperitiefhapje, deze zeevruchten smaken altijd. Zelf mosselen maken is trouwens helemaal niet zo moeilijk. Met deze tips en recepten zal iedereen smullen van jouw mosselen!

Welkom mosselseizoen! Zo moet je mosselen maken

Fishsticks maken

Smeuïge puree met een paar krokante fishsticks, daar smult iedereen van! Zelf fishsticks maken is makkelijk. Ideaal om samen met je kleine chefs uit te proberen. Hoe je overheerlijke fishsticks in een knapperig jasje maakt, ontdek je in deze tips en recepten.

Zelf fishsticks maken, zo doe je dat!

Vis pocheren

Met z’n zachte structuur en verfijnde smaak is gepocheerde vis een ware traktatie. Als je ‘m goed klaarmaakt, tenminste. Met de volgende tips en recepten wordt vis pocheren een makkie!

Vis pocheren, zo doe je dat!

Visstoofpotje

Zin in een hartverwarmend stoofpotje? Vis leent zich uitstekend voor allerlei stoofpotten. Of je nu een Oostends vispannetje of een exotische viscurry wil maken… Met deze tips en recepten maak je zelf een overheerlijk visstoofpotje.

Het lekkerste visstoofpotje maak je zelf!

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.