Kom proeven op de streekproductenmarkt in Oostende

Kom proeven op de streekproductenmarkt in Oostende

Op 31 augustus en 1 september kan je op de streekproductenmarkt in Oostende genieten van tal van gerechtjes met Vlaamse streekproducten. Ideaal om een culinaire pauze te nemen op een terras in het groen.

Waarom een bezoekje zeker de moeite waard is

Het Prinses Stefanieplein wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot het charmantste terras van Oostende. Naast de standhouders die er vanaf het eerste uur bij waren breidt de markt uit met 11 nieuwe standhouders. 

Je kan er kennismaken met 42 verschillende streekproducten en ze natuurlijk ook proeven. De producten uit West-Vlaanderen zoals Vlaamse gerookte heilbot, potjesvlees uit de Westhoek en West-Vlaamse boerenhesp zijn uiteraard van de partij. Maar ook producenten uit de andere provincies verwelkomen je graag. De gerechtjes die je kan proeven zijn stuk voor stuk smaakbommetjes. Vlees, vis, zoet of hartig, vloeibaar of vast. Er is keuze genoeg!

Waar en wanneer vindt de streekproductenmarkt plaats?

Het Prinses Stefanieplein in Oostende vormt op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september het decor voor dit bourgondisch feest. Je kan er terecht van 11u tot 18u.

Ging jij langs op de streekproductenmarkt?

Laat het ons weten en post een foto op Facebook, Twitter of Instagram met #lekkervanbijons!

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes, zet dan onze Pinterest- of YouTube-account bij je favorieten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.