Speciaalzaken in Oost-Vlaanderen

Supermarktketens en buurtsupermarkten blijven geopend. Sommige speciaalzaken zijn beperkt of helemaal niet meer open. Hieronder vind je een overzicht van de speciaalzaken waar je nog steeds terecht kan voor je favoriete producten. Deze lijst wordt steeds verder aangevuld. Staat jouw plaatselijke speciaalzaak hier niet tussen? Heb je vragen over bestellingen of openingsuren? Neem contact op met het betreffende verkooppunt per telefoon, per e-mail of via hun website.

Heb jij een speciaalzaak (vis, vlees/gevogelte, aardappelen, groenten, fruit, zuivel/kaas, brood, bloemen/planten…) en ben je open? Laat het ons weten en registreer je hier. We voegen jouw gegevens dan zo snel mogelijk toe.

Hoeveverkooppunten in jouw buurt

Koop je graag rechtstreeks bij de boer? Ook dat kan. Hoevewinkels, automaten, afhaalpunten, webwinkels… Rechtvanbijdeboer.be bundelt meer dan 1700 verkooppunten in Vlaanderen. Op zoek naar een biohoeveverkooppunt? Vink in de zoekmachine 'biologisch' aan. Veel hoeveproducenten steunen hun collega-siertelers. Vind hier een overzicht van hoevewinkels die ook bloemen en planten aanbieden.

Ben je een boer en wil je je aansluiten? Word lid en registreer je hier

Bloemenwinkels en plantencentra met webshop/thuislevering

Niets leuker dan bloemen of een plant schenken aan een geliefde. Zeker nu. Op groenvanbijons.be vind je een overzicht van bloemenwinkels met een webshop en plantencentra die aan huis leveren.

Voedingsspeciaalzaken in jouw regio

Ben je op zoek naar een viswinkel, slager, kaaswinkel, groenten- en fruitwinkel, bakker, een producent van streekproducten... in jouw buurt? We verzamelden voor jou de speciaalzaken per provincie en per categorie. Deze lijst wordt steeds verder aangevuld.

Aardappelen, groenten, fruit

Bioproducten

Brood

Dranken

Frituur

Gevogelte

Hoeveproducten

Vis

Vlees

Streekproducten

Zuivel/Kaas

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.