Sluit je aan bij onze Foodie community

Sluit je aan bij onze Foodie community

Je bent een echte lekkerbek? Je deelt graag je mening en ervaringen over voeding met anderen? Zowel offline als online? Dan hebben we een heel leuke uitdaging voor jou!

Even kort voorstellen? Graag!

Lekkervanbijons.be is het kookplatform van VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing). Promotie voor producten van bij ons: dat is wat we doen. Zuivelproducten, aardappelen, groenten & fruit, vis, vlees, bier, bioproducten, streekproducten, de korte keten en bloemen & planten van bij ons… ze staan allemaal op ons menu. Onze promotie is generiek, dus los van merk of winkel. Het resultaat: campagnes die al het lekkers van bij ons doen schitteren in binnen- en buitenland. Kazen van bij ons, Meesterlyck-ham, Fier op ons Bier… je hebt onze spotjes vast en zeker al eens gezien.

Die Foodie community, wat is dat nu?

We zijn razend benieuwd naar welke beslissingen de Vlaming neemt op het vlak van voeding en planten en waarom hij die beslissingen neemt (bv. waarom bepaalde producten weinig of juist veel gegeten worden). Daarom werken we al een aantal jaren samen met een online community van een 100-tal gemotiveerde panelleden die het met elkaar en met ons over verse producten hebben.

Waarom lid worden?

  • Je maakt deel uit van een uniek netwerk van 100 Vlamingen die hun ervaringen met elkaar uitwisselen.
  • Je kan je suggesties/mening geven bij (de ontwikkeling van) onze reclamecampagnes, creatieve concepten... voor tv, radio, online…
  • Je mag je doorheen het jaar regelmatig aan een fijne beloning verwachten.

Kom jij erbij? Vul hier eerst de kennismakingsvragen in

Voel jij je geroepen en wil je doorheen het jaar regelmatig je stem laten horen bij onze diverse bevragingen en discussietopics? Vul dan snel de kennismakingsvragen in. Het invullen van de vragenlijst vraagt 5 minuten van je tijd. Alvast bedankt! 

Groetjes van het VLAM/Lekker van bij ons-team!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.