Zomerse salade met bramen en blauwe bessen

4
15

Geen zin meer in saaie salades? Verras jezelf en jouw tafelgenoten met deze salade met bramen en blauwe bessen.

Afwerking:

  • 100 g blauwe schimmelkaas
  • 50 g walnoten, grof gehakt

Doe 50 g bramen, de yoghurt, munt en een scheutje olijfolie in een blender en mix tot een gladde dressing. Kruid met peper en zout.
Was de andijvie en snijd de harde nerven weg. Verwijder de harde kern van de venkelknollen en snijd met een mandoline in dunne plakken.

Doe de andijvie, venkel, bramen en blauwe bessen in een grote kom en druppel er de dressing van bramen en yoghurt over.

Brokkel er de kaas over en bestrooi met de noten.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.