Zoete salade van venkel, varkensreepjes en granaatappel

4

Voor de dressing:

  • 3 eetl granaatappelsap
  • 2 eetl balsamicoazijn
  • 4 eetl olijfolie
  • zwarte peper

Snijd de venkel in flinterdunne reepjes. Verwijder steel en zaadlijsten van de paprika en snijd in reepjes. Snijd de geitenkaas in blokjes.

Kruid de Finettes met peper en zout en bak ze kort in een hete grillpan.

Meng de venkel met Finettes, granaatappelzaadjes, sojascheuten en paprikareepjes. Meng er tot slot de geitenkaas onder.

Verdeel de salade over vier borden.

Meng alle ingrediënten voor de dressing grondig.

Giet de dressing over de salade.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.