Zeewolf krokant gebakken met vel en groentjes
Dit gerechtje is snel klaar maar daarom niet minder lekker!
Ingrediënten
- 4 zeewolffilets met vel
- 2 wortelen
- 1 prei
- 1 kleine courgette
- 2 witte selder
- boter
- peper en zout
Recept
Snijd de wortel, prei, courgette en witte selder in fijne sliertjes. Kook ze apart tot ze knapperig zijn.
Bak de zeewolffilets op velkant, kruid met peper en zout.
Laat boter smelten en verwarm daarin de groentjes.
Schik de groentjes op een bord en leg de zeewolf erop.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.