Zeewolf krokant gebakken met vel en groentjes

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Het visvlees van zeewolf is zeer vast van structuur en heeft een uitgesproken smaak die gebakken uitstekend tot zijn recht komt.

Recept

Snijd de wortel, prei, courgette en witte selder in fijne sliertjes. Kook ze apart tot ze knapperig zijn.

Bak de zeewolffilets op velkant, kruid met peper en zout.

Laat boter smelten en verwarm daarin de groentjes.

Schik de groentjes op een bord en leg de zeewolf erop.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.