Zeeduivel met kappertjes

Claudia Allemeersch
4

Schil de aardappelen en snijd deze in dunne plakken (3 mm). Verdeel de schijfjes over een ovenschaal.

Verdeel de vis in vier gelijke stukken en leg deze op de aardappelen. Maak de venkel schoon en versnijd deze in reepjes. Leg deze bij de vis, samen met de olijven en de tomaten.

Snijd het gerookt spek in blokjes en schik deze bovenop de vis. Overgiet alles rijkelijk met olijfolie en kruid af met peper en zout.

Dek af met aluminiumfolie en plaats de ovenschaal in de oven: bak 10 minuten op 180°C.

Verwijder de folie en bestrooi alles met kappertjes. Plaats de schaal nogmaals in een oven van 180°C, ditmaal voor een 8-tal minuten.

Serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.