Zeeduivel met kappertjes

Partner

Claudia Allemeersch

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Zeeduivel versierd met kerstomaten, olijven en kappertjes. Voeg er spek aan toe voor meer smaak. Vis en vlees maken namelijk een prachtige combinatie! 

Ingrediënten

Recept

Schil de aardappelen en snijd deze in dunne plakken (3 mm). Verdeel de schijfjes over een ovenschaal.

Verdeel de vis in vier gelijke stukken en leg deze op de aardappelen. Maak de venkel schoon en versnijd deze in reepjes. Leg deze bij de vis, samen met de olijven en de tomaten.

Snijd het gerookt spek in blokjes en schik deze bovenop de vis. Overgiet alles rijkelijk met olijfolie en kruid af met peper en zout.

Dek af met aluminiumfolie en plaats de ovenschaal in de oven: bak 10 minuten op 180°C.

Verwijder de folie en bestrooi alles met kappertjes. Plaats de schaal nogmaals in een oven van 180°C, ditmaal voor een 8-tal minuten.

Serveer.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.