Zeeduivel met gestoofde groenten

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

40

Visschotel met gestoofde groenten bedekt in een looksausje. Lekker tijdens de regenachtige en koude dagen. Brengt de warmte weer helemaal bij jouw thuis!

Ingrediënten

Voor de looksaus

  • 1 eidooier
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 dl goede olijfolie
  • peper en zout

Recept

Snijd wortel, prei en selder in kleine stukjes. Doe ze in een pot met wat olijfolie en laat 10 minuten zachtjes stoven.

Voeg de gehakte tomaten toe en laat 5 minuten pruttelen.

Snijd de zeeduivel in blokjes van 4 cm. Leg de vis op de groenten. Peper en zout.

Laat 20 minuten pruttelen onder deksel op een zeer zacht vuur.

Maak een mayonaise met eidooier, olijfolie, peper en zout. Pers de knoflook in de saus.

Laat de looksaus over de vis uitvloeien en serveer.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.