Zeebaars met witloof en gember

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

30

Ingrediënten

  • 600 g zeebaarsfilet
  • 500 g witloof
  • 250 g noedels
  • 1 el geraspte gember
  • 1 el honing
  • 1 kl balsamicoazijn
  • 3 el bloem
  • olijfolie
  • peper en zout
  • roze peperbolletjes

Recept

Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
Spoel het witloof en snijd het in grove stukken.
Stoof de gember in olijfolie en doe er het witloof bij.
Voeg de balsamico toe en laat even stoven.
Meng de honing erdoor en kruid met peper en zout.
Kruid de zeebaars en bak hem in de olijfolie tot hij een krokant korstje heeft.

Serveer de noedels op het bord met daarop het witloof en de zeebaarsfilet.
Werk af met roze peperbolletjes.

www.witloofgaatvreemd.be

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.