Zeebaars met witloof en gember

4
30
  • 600 g zeebaarsfilet
  • 500 g witloof
  • 250 g noedels
  • 1 el geraspte gember
  • 1 el honing
  • 1 kl balsamicoazijn
  • 3 el bloem
  • olijfolie
  • peper en zout
  • roze peperbolletjes

Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
Spoel het witloof en snijd het in grove stukken.
Stoof de gember in olijfolie en doe er het witloof bij.
Voeg de balsamico toe en laat even stoven.
Meng de honing erdoor en kruid met peper en zout.
Kruid de zeebaars en bak hem in de olijfolie tot hij een krokant korstje heeft.

Serveer de noedels op het bord met daarop het witloof en de zeebaarsfilet.
Werk af met roze peperbolletjes.

www.witloofgaatvreemd.be

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.