Zalmrolletje met komkommer en avocado

4
20
  • Een halve komkommer
  • 1/2 avocado geschild en ontpit
  • sap van 1 citroen
  • 100 g fijngesneden zalm
  • 3 eetlepels soja
  • 1/2 koffielepel geraspte gember
  • 1/2 koffielepel geroosterde sesamzaadjes

Verwijder de pitjes uit de komkommer en snij in fijne staafjes.
Zet even apart.
Snij de avocado ook in fijne staafjes.
Besprenkel ze onmiddellijk met citroensap om verkleuring tegen te gaan.
Zet opzij.

Verdeel de sneetjes zalm in kleine partjes (ongeveer 5 cm).
Verdeel op elk stukje zalm enkele staafjes komkommer en avocado.
Maak er rolletjes van.

Maak dan de saus : meng in een kom de soja met de gember en werk af met sesamzaadjes.
Verdeel de rolletjes over de borden, samen met de saus.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.