Zachte Herve gegratineerd met droge vruchten

4
10
  • 150 g gemengde salade
  • 1 Hervekaas
  • 160 g paneermeel van peperkoek
  • 200 g gemengde droge vruchten (amandels, hazelnootjes, pimpernoten, druiven, enz.)
  • 1 soeplepel balsamico azijn
  • 5 soeplepels olijfolie
  • zout
  • peper
  • 1/2 gehakt sjalotje
  • 1 koffielepel komijn in poeder
De ovengrill voorverwarmen op maximale temperatuur.

De Hervekaas in 4 sneetjes snijden, met peper kruiden en bestrooien met peperkoekpaneermeel.

Voor de bereiding van het peperkoekpaneermeel: enkele sneetjes peperkoek in een goed verwarmde oven leggen, de verharde peperkoek er na 20 minuten uithalen en dan verbrijzelen en verkruimelen.

Onder de grill in de oven plaatsen tot men een mooie kleur bekomt en de kaas goed warm is.

De gemengde salade in een slakom mengen met de olie, de azijn, het 1/2 sjalotje, de komijn, de stukjes gedroogde vruchten, zout en peper.
Over de diepe borden verdelen en de gegratineerde kazen er bovenop leggen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.