Yoghurtschuim met aalbessen

Dessert
Type
Number of persons
Aantal personen

1

Ingrediënten

Recept

Rits de aalbessen af, spoel ze en dep ze droog.
Klop het eiwit tot sneeuw, voeg de suiker toe en klop nog wat verder op.
Spatel het eiwitsneeuw voorzichtig door de yoghurt.
Giet het mengsel in een glas en laat 30 minuten koelen in de koelkast.

Giet de aalbessen over het yoghurtschuim.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.