Wraps met varkensreepjes en ijsbergsla

4
  • 500 g reepjes mager varkensvlees (rug)
  • 4 grote, zoete uien
  • peper en zout
  • arachideolie
  • wokgroenten (wortel, prei, sojascheuten en peultjes)
  • 8 tortilla’s
  • 100 g mayonaise
  • 100 g ijsbergsla
     

Pers de zoete uien door een sapcentrifuge en giet het sap door een fijne zeef.
Laat de reepjes een dag marineren in het uiensap.
Reinig de groenten en snijd ze even groot (bv.: in reepjes).
Haal het vlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier.
Kruid de reepjes met peper en zout.
Verhit de olie in een wok of bakpan en bak het vlees op een hoog vuur.
Voeg vervolgens de groenten toe en bak alles beetgaar.

Wrijf de tortilla’s in met mayonaise.
Verdeel er de wokmengeling over.
Voeg de ijsbergsla toe en rol dicht.
Leg de wraps nog even in een oven op 220°C.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.