Wraps met varkensreepjes en ijsbergsla

Snack
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Wrap met wokgroenten en varkensvlees. Eenvoudig en lekker!

Ingrediënten

  • 500 g reepjes mager varkensvlees (rug)
  • 4 grote, zoete uien
  • peper en zout
  • arachideolie
  • wokgroenten (wortel, prei, sojascheuten en peultjes)
  • 8 tortilla’s
  • 100 g mayonaise
  • 100 g ijsbergsla
     

Recept

Pers de zoete uien door een sapcentrifuge en giet het sap door een fijne zeef.

Laat de reepjes een dag marineren in het uiensap.

Reinig de groenten en snijd ze even groot (bv.: in reepjes).

Haal het vlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier.

Kruid de reepjes met peper en zout.

Verhit de olie in een wok of bakpan en bak het vlees op een hoog vuur.

Voeg vervolgens de groenten toe en bak alles beetgaar.

Wrijf de tortilla’s in met mayonaise.

Verdeel er de wokmengeling over.

Voeg de ijsbergsla toe en rol dicht.

Leg de wraps nog even in een oven op 220°C.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.