Wrap met varkensgebraad en curry

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 5

Ingrediënten

  • 400 g varkensgebraad (reeds gebakken en in plakjes)
  • 300 g verse spinazie
  • 30 cl room
  • 1 kl currypoeder
  • 1 el zwarte sesamzaadjes
  • olijfolie
  • zeste van een citroen
  • wraps

Recept

Was de spinazie en verwijder de middenste nerf. Laat in een pan even stoven in olijfolie.

Meng de room met 3 eetlepels olijfolie, de currypoeder, de citroenzeste en de zwarte sesamzaadjes tot een gladde saus.

Leg de wraps open en beleg met plakjes varkensgebraad. Bestrijk het geheel met de saus. Leg hierop enkele blaadjes spinazie.

Rol de wrap dicht en snijd in stukjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.