Wrap met varkensgebraad en curry

4
(15) 5
  • 400 g varkensgebraad (reeds gebakken en in plakjes)
  • 300 g verse spinazie
  • 30 cl room
  • 1 kl currypoeder
  • 1 el zwarte sesamzaadjes
  • olijfolie
  • zeste van een citroen
  • wraps

Was de spinazie en verwijder de middenste nerf. Laat in een pan even stoven in olijfolie.

Meng de room met 3 eetlepels olijfolie, de currypoeder, de citroenzeste en de zwarte sesamzaadjes tot een gladde saus.

Leg de wraps open en beleg met plakjes varkensgebraad. Bestrijk het geheel met de saus. Leg hierop enkele blaadjes spinazie.

Rol de wrap dicht en snijd in stukjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.