Wrap met groenten en zure room

Broodje kaas
4
30
Wokken wordt ook wel roerbakken genoemd. Omdat je je groenten kort aan hoge temperatuur bakt, moet je de hele tijd goed roeren. Anders bakt alles aan. Een wrap kan je natuurlijk ook maken met andere groenten of met vlees of vis. Probeer maar, alles kan!

Was de groenten. Schil de wortels. Doe de zaadlijsten uit de paprika’s.
Snij de paprika en wortels in reepjes. Snij vervolgens de broccoliroosjes in kleine stukken.

Zet een wokpan op een hoog vuur en doe er de arachideolie in.
Doe eerst de paprika en de wortels in de wokpan. Na 1 minuutje voeg je er de broccoli aan toe. Enkele minuten later doe je er ook de maïs bij.
Kruid af met peper en zout. Blijf de hele tijd roeren in de groenten. Wanneer de groenten beetgaar zijn, haal je ze van het vuur. Ongeveer na 8 minuten.

Warm de wraps even op in een pan of in de microgolf.
Leg de wraps op je werkblad. Leg er in het midden de groenten op, gevolgd door een lepeltje zure room.
Rol de wraps op en serveer ze warm.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.