Wortel-knolseldersalade met kaas

1
  • 1 wortel
  • ¼ knolselder
  • sap van ½ citroen
  • 80 g harde kaas (bv. Oud-Brugge, Comté…)
  • 3 eetlepels lightsladressing
  • peper & zout
  • 2 sneden brood
Graag wat pittiger? Snijd een pepertje fijn en meng onder de salade

Schraap de wortel schoon en rasp hem.
Snijd de schil van het stuk knolselder en snijd het vruchtvlees in grote stukken.
Rasp elk stuk (of snijd het in fijne reepjes).
Meng de knolselderij met het citroensap tegen het verkleuren.
Meng de wortel met de knolselderij en de in blokjes gesneden kaas.

Doe de salade in een kom en overgiet ze met de dressing.
Serveer ze met de geroosterde sneden brood.

Meenemen naar het werk?
Rooster het brood niet en wikkel het in vershoudfolie.
Neem de salade en de dressing mee in aparte doosjes en meng alles aan tafel.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.