Wok van aardappelen, asperges, spinazie en garnaaltjes

Thema
Wok
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Zin in een lekker, makkelijk gerecht dat ook nog eens snel op tafel staat? Dan moet je deze wok van aardappelen, asperges en garnalen zeker eens proberen. Heerlijk!

Ingrediënten

Recept

Schil de aardappelen en asperges. Snijd de aardappelen in plakken van 0,5 cm dik en de asperges in schuine reepjes. 

Spoel de spinazie en zwier droog.

Snipper de lente-uitjes fijn, houd wat apart voor de afwerking.

Wok de aardappelen en asperges in olijfolie tot ze beetgaar zijn.

Voeg de spinazie en de fijngesnipperde lente-ui toe en laat de spinazie slinken.

Kluts de eieren, kruid met peper en zout en overgiet de wok ermee. Roer goed zodat het ei stolt.

Werk af met de overige lente-ui, fijngesnipperde bieslook en grijze garnalen.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.