Witte asperges met kervelvinaigrette en sliertjes ovengebakken ham

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Feestelijke schotel van asperges en ham. Belegd met radijsjes en ideaal met een kervelvinaigrette!

Ingrediënten

Voor de vinaigrette

  • peper en zout
  • witte wijnazijn
  • olijfolie
  • kervel

Recept

Meng voor de kervelvinaigrette olijfolie met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel.

Kruid af met peper en zout.

Snijd de ham in lange reepjes en draai die net als spaghetti met lepel en vork tot 4 porties.

Kook de asperges beetgaar, laat ze wat afkoelen en schik ze vervolgens op langwerpige borden.

Nappeer dwars met de vinaigrette en schik de ham op de voet van de asperges.

Versier tenslotte met enkele plakjes radijs.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.