Witloofsoep met rivierkreeftjes

4
30
  • 20 stronken witloof
  • groentebouillon
  • honing
  • room
  • 1 aardappel
  • 80 g rivierkreeftjes
  • verse bieslook
  • peper

Snijd de aardappel in kleine stukjes.

Snijd het witloof fijn en hou 2 stronkjes witloof apart.

Stoof het witloof en de aardappelstukjes even kort aan en voeg dan water en bouillonblokjes toe. Laat doorkoken.

Mix en voeg een beetje honing en een scheutje room toe.

Kruid af met de versgemalen peper.

Voeg de rivierkreeftjes en reepjes witloof toe en werk af met de bieslook.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.