Witloofbootje gevuld met een salade en West-Vlaamse sprotjes

Preparation time
Bereidingstijd

15

Simpel maar heerlijk hapje van witloof gevuld met sprotjes en een lekkere vinaigrette. 

Ingrediënten

Recept

Snijd de hesp in fijne reepjes.

Maak een vinaigrette met de mosterd, olijfolie en wijnazijn. Kruid met flink wat peper. 

Snijd de radijsjes in 4. Snijd het brood in croutons, bak mooi bruin in wat hoeveboter.

Meng de kruiden, de veldsla, de radijsjes en de reepjes hesp met de vinaigrette.

Leg op elk bordje 2 witloofblaadjes, vul met de sla en schik hierop de sprotjes.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.