Heerlijk barbecuehapje van witloof ingesmeerd met zoete barbecuesaus. Serveer met een lekker stukje vlees!
Recept
Voor de barbecuesaus:
Doe alle ingrediënten in een blender en meng tot een fijne saus is bekomen.
Breng eventueel nog extra op smaak met wat peper, zout, suiker of azijn.
Voor het witloof:
Spoel het witloof, laat even uitlekken.
Zorg ervoor dat de stronkjes mooi heel blijven.
Stoom de stronkjes in een stoommandje tot ze gaar zijn (check met een scherp mes).
Rol elk stronkje afzonderlijk in de barbecuesaus.
Bak op de barbecue.
Draai regelmatig om en borstel extra saus erop tot ze mooi bruin zijn.
Serveertip: Ideaal bij BBQ, gebraden kip en varkensvlees.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.