- 4 stronkjes witloof
- 8 gamba’s
- 1 appel granny smith
- 150 g rode currypasta
- 100 ml kokosmelk
- 3 kl suiker
- slaolie (om te wokken)
- rood pepertje
- gehakte peterselie
Blancheer de stronkjes witloof, snijd in de lengte en snijd het hartje uit.
Snijd de appel in stukjes.
Verhit een lepel olie en laat de stukjes appel met de currypasta goudbruin worden.
Voeg de gamba’s en de kokosmelk toe.
Laat ongeveer 8 minuten inkoken en voeg suiker toe.
Voeg tenslotte het witloof toe aan de gamba’s in currysaus.
Werk af met in ringetjes versneden rode peper en gehakte peterselie.
Serveertip: Dien op met geparfumeerde, gestoomde rijst.
Snijd de appel in stukjes.
Verhit een lepel olie en laat de stukjes appel met de currypasta goudbruin worden.
Voeg de gamba’s en de kokosmelk toe.
Laat ongeveer 8 minuten inkoken en voeg suiker toe.
Voeg tenslotte het witloof toe aan de gamba’s in currysaus.
Werk af met in ringetjes versneden rode peper en gehakte peterselie.
Serveertip: Dien op met geparfumeerde, gestoomde rijst.