Winterse tajine met hondshaai

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 250 g hondshaai
  • 1 sjalot
  • 1 teentje look
  • 1 meiraap (boterraap)
  • 1 stuk pompoen van 100 g
  • 50 g erwten
  • 8 aardperen
  • 20 g walnoot
  • 3 g ras el hanout
  • 10 ml olijfolie
  • peper en zout

Recept

Doe een goeie scheut olijfolie in de tajine.

Snijd de sjalotten samen met de look mooi fijn en schik ze op de bodem van de tajine.

Snijd de meiraap, aardpeer, pompoen en hondshaai in stukken van 2 op 2 cm.

Schik alles door elkaar in de tajine en breng op smaak met peper, zout en ras el hanout.
Werk af met walnoot.

Laat de tajine gedurende 25 à 30 minuten op laag vuur garen.

Zet de tajine op tafel en eet smakelijk!

Recept: Willem Hiele

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.