Winterse tajine met hondshaai

4
  • 250 g hondshaai
  • 1 sjalot
  • 1 teentje look
  • 1 meiraap (boterraap)
  • 1 stuk pompoen van 100 g
  • 50 g erwten
  • 8 aardperen
  • 20 g walnoot
  • 3 g ras el hanout
  • 10 ml olijfolie
  • peper en zout

Doe een goeie scheut olijfolie in de tajine.

Snijd de sjalotten samen met de look mooi fijn en schik ze op de bodem van de tajine.

Snijd de meiraap, aardpeer, pompoen en hondshaai in stukken van 2 op 2 cm.

Schik alles door elkaar in de tajine en breng op smaak met peper, zout en ras el hanout.
Werk af met walnoot.

Laat de tajine gedurende 25 à 30 minuten op laag vuur garen.

Zet de tajine op tafel en eet smakelijk!

Recept: Willem Hiele

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.