Winterse groentewok

Thema
Wok
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(10) 10

In dit wokgerecht zijn winterse groenten zoals pastinaak en knolselder de held. 

Ingrediënten

Recept

Snijd de prei en de lente-uitjes in ringen. Snijd de pastinaak in plakjes en de knolselder in reepjes. Besprenkel met het citroensap.

Snijd de champignons in vier.
Hak de knoflook fijn.

Toast het brood en snij het in croutons.

Verhit de olie op een hoog vuur. Wok de pastinaak en knolselder. Roer regelmatig om.

Voeg de look, prei, lente-uitjes en champignons toe en laat verder garen op een matig vuur.
Kruid met de sojasaus.

Bestrooi de wok met de broodkorstjes en serveer op een warm bord.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.