Waterkerssoep met vis

Soep
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

35

Soepje van lengfilet en waterkers. Op smaak gebracht met gevogeltebouillon. 

Ingrediënten

Recept

De waterkers en de stukjes aardappel even aanstoven met de boter in een bodempje bouillon.  Rest  van de bouillon toevoegen en zacht garen, mixen en bijkruiden.

Voeg de stukken verse vis bij de soep en zet ze terug op het vuur tot de vis gaar is.

Afwerken met dikke druppels room.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.