Waterkerssoep met gerookte sprot

Soep
Type
Preparation time
Bereidingstijd

35

Groene vissoep met een verfrissende touch van waterkers en dille. 

Ingrediënten

Recept

Snij de lente-uitjes en champignons fijn en verwarm kort in olijfolie. Bevochtig met bouillon en kruid met peper. Laat 12 minuten koken.

Voeg gewassen en versneden waterkers toe, en laat nog vijf minuten doorkoken. Mix, zeef en hou warm.

Laat nu niet meer koken, zodat de groene kleur bewaard blijft.

Klop de room licht op. Giet de soep in de borden, en voeg de garnalen en de sprot toe.

Werk af met de opgeklopte room en een takje dille.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.