Warm slaatje van aardappelen en makreel

4
  • 20 gewassen krieltjes
  • 400 g gerookte makreelfilets
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 theelepel citroensap
  • 1 theelepel mosterd
  • 0.5 theelepel honing
  • 8 fijngehakte lente-uitjes (inclusief een beetje groen)
  • peper en zout
     

Kook de aardappelen in de microgolfoven in een bodempje water zacht (ongeveer 7 minuten op 600W). Verwijder het vel van de makreelfilets en snijd de filets in kleine stukjes.

Voor de vinaigrette: meng olie, citroen, mosterd en honing, en breng op smaak met peper en zout.

Verspreid de vinaigrette onder de aardappelen en voeg lente-uitjes en makreel toe.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.