Vruchtensoep met eilandjes en rood fruit

1

Spoel de aardbeien, verwijder hun kroontje en mix ze fijn.
Duw het aardbeienmoes door een zeef en leng het aan met het sap van de halve sinaasappel.
Plaats in de koelkast.

Klop het eiwit met de suiker tot een stevige sneeuw.
Neem met een lepel kleine hoeveelheden van de eiwitsneeuw en laat ze 30 seconden pocheren in kokend water (keer ze met een schuimspaan om na 15 seconden).
Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Giet de aardbeienfondue in een diep bord en schik er de eiwithoopjes als eilandjes in. Versier met bramen of frambozen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.