Volkorenbagnat 'primavera'

4

Voor de dressing

  • 2 eetl. magere yoghurt
  • 2 koffiel. citroensap
  • 1 koffiel. balsamicoazijn
  • peper en zout

Snijd de kip in blokjes en wok ze gaar. Snijd de tomaat in plakjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Snijd de radijsjes in plakjes. Snijd het gepelde ei in schijfjes. Meng alle ingrediënten voor de dressing.

Snijd de bagnat open en strijk de twee snijvlakken in met de dressing. Beleg één helft met de kippenblokjes en de groenten. Versier met blaadjes raketsla en dek af met de andere helft.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.