Volkorenbagnat 'primavera'

Snack
Type
Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Bagnat met kipfilet en een zomerse toets van radijsjes en raketsla. Voeg er een vleugje yoghurt aan toe voor een zachte en verfrissende smaak!

Ingrediënten

Voor de dressing

  • 2 eetl. magere yoghurt
  • 2 koffiel. citroensap
  • 1 koffiel. balsamicoazijn
  • peper en zout

Recept

Snijd de kip in blokjes en wok ze gaar. Snijd de tomaat in plakjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Snijd de radijsjes in plakjes. Snijd het gepelde ei in schijfjes. Meng alle ingrediënten voor de dressing.

Snijd de bagnat open en strijk de twee snijvlakken in met de dressing. Beleg één helft met de kippenblokjes en de groenten. Versier met blaadjes raketsla en dek af met de andere helft.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.