Vleesbrood gevuld met een eitje

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(30) 40

Vleesbrood is een Belgische klassieker die bemind wordt door velen en dat snappen we! Voeg er een eitje aan toe voor een nog lekkerder resultaat. 

Ingrediënten

Recept

Verwarm de oven voor op 170 °C.

Dompel de sneden brood onder in de melk.

Meng het gehakt met de verse eieren, de versnipperde sjalotten, de look, de gruyère en de gehakte peterselie. Voeg daarna de geweekte sneden brood toe. Kruid met peper en zout.

Pel de hardgekookte eieren. Doe de helft van de gehaktmengeling in een cakevorm. Leg daarop de hardgekookte eieren. Bedek met de andere helft van de gehaktmengeling. Laat het geheel 40 minuten bakken in een oven van 170 °C.

Lekker met puree.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.