Vitaminesalade

Flandria
Partner
Slaatje
Type
Number of persons
Aantal personen

1

Preparation time
Bereidingstijd

10

Groentensalade met als kers op de taart een kerstomaat. Een frisse, simpele vitamine booster gemaakt van rode biet, venkel, witte kool en wortel. Zorg voor nog meer smaak met een saus van mosterd en peterselie. 

Ingrediënten

Voor de saus:

  • 1 eetlepel slaolie
  • 1 koffielepel sherryazijn
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • peper en zout.

Recept

Maak de venkel, de witte kool en de wortel schoon.

Rasp elke groente afzonderlijk met het rasphulpstuk van de keukenrobot.

Snijd de rode biet in blokjes.

Schik de geraspte groenten zodanig op een bord dat elke groente één vierde van de ruimte krijgt.

Leg de kerstomaat in het midden.

Meng alle ingrediënten voor de saus en giet ze over de salade.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.