Vissoep met waterkers en Brugge Dentelle

Soep
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

45

Vissoep met waterkers en brugge dentelle, gemixt met aardappelen en zure room. Preiwitten, selder en uien erbij toevoegen en voila! Een zomers soepje. 

Ingrediënten

Recept

Smelt de boter en voeg de versneden selder, prei, ui, aardappel en de stengels van de waterkers toe. Bak even aan en laat zachtjes gaar worden met een deksel op de pan. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.

Mix de soep samen met de waterkersblaadjes (hou er enkele apart voor de afwerking), de in blokjes gesneden Brugge Dentelle en de zure room.

Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de soep in kopjes en werk af met verse zwarte peper en een takje waterkers.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.