Visfilets met Brugge Jong en Brugge Oud kaas
Visfilet gedompelt in Brugge jonge en Brugge Oud kaas. Voeg er anjovisfilets aan toe voor een zoute en sterkere smaak.
Ingrediënten
- 4 visfilets (bv. roodbaars, kabeljauw of zalm)
- 4 sneetjes Brugge Jong kaas
- 1 ui
- 4 kleine tomaten
- boter
- 30 g ansjovisfilets in olie
- peper
- zout
- paprikapoeder
- 1 citroen
- 200 g pittige Brugge Oud kaas geraspt
- 12 kleine aardappeltjes
- verse peterselie
Recept
Bedruip de visfilets met citroen en een beetje citroenschilraspsel.
Daarna de kruiden, ui en de peterselie erover strooien en een uurtje in de koelkast laten trekken in een gesloten kom.
Draai de vis in de Brugge Jong kaas en schik het vervolgens in een beboterde ovenschaal.
Bak 5 minuten in 200°C warme oven.
Verdeel dan de ansjovis over de vis samen met de ontpitte en ontvelde tomaten en de Brugge Oud kaas.
Plaats nogmaals 10 à 15 minuten in de oven (200°C).
Aardappeltjes stomen en bestrooien met peterselie.
Schik mooi samen op een voorverwarmd bord.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.