Visfilets met Brugge Jong en Brugge Oud kaas

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(75) 30

Visfilet gedompelt in Brugge jonge en Brugge Oud kaas. Voeg er anjovisfilets aan toe voor een zoute en sterkere smaak. 

Ingrediënten

Recept

Bedruip de visfilets met citroen en een beetje citroenschilraspsel.

Daarna de kruiden, ui en de peterselie erover strooien en een uurtje in de koelkast laten trekken in een gesloten kom.

Draai de vis in de Brugge Jong kaas en schik het vervolgens in een beboterde ovenschaal.

Bak 5 minuten in 200°C warme oven.

Verdeel dan de ansjovis over de vis samen met de ontpitte en ontvelde tomaten en de Brugge Oud kaas.

Plaats nogmaals 10 à 15 minuten in de oven (200°C).

Aardappeltjes stomen en bestrooien met peterselie.

Schik mooi samen op een voorverwarmd bord.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.