Visfilets met Brugge Jong en Brugge Oud kaas

4
(75) 30

Bedruip de visfilets met citroen en een beetje citroenschilraspsel.
Daarna de kruiden, ui en de peterselie erover strooien en een uurtje in de koelkast laten trekken in een gesloten kom.

Draai de vis in de Brugge Jong kaas en schik het vervolgens in een beboterde ovenschaal.
Bak 5 minuten in 200°C warme oven.
Verdeel dan de ansjovis over de vis samen met de ontpitte en ontvelde tomaten en de Brugge Oud kaas.
Plaats nogmaals 10 à 15 minuten in de oven (200°C).

Aardappeltjes stomen en bestrooien met peterselie.
Schik mooi samen op een voorverwarmd bord.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.