Visburger met verse tartaar

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Maak je een visburger, dan mag de zelfgemaakte tartaarsaus zeker niet ontbreken. Serveer op een piccolobroodje of een klassiek hamburgerbroodje.

Ingrediënten

Voor de tartaar:

  • 6 el mayonaise
  • 2 el verse kaas
  • 1 el gehakte kappertjes
  • 1 el gehakte augurkjes
  • 1 gesnipperd pijpajuintje
  • 1 el gehakte peterselie
  • peper en zout

Recept

Klop een beslag van bloem en spuitwater (of bier).

Haal de visfilets erdoor en frituur ze goudbruin op 180°C in ongeveer 6 minuten.
Laat ze goed uitlekken op keukenpapier.

Meng alle ingrediënten voor de tartaar.

Beleg ondertussen de piccolobroodjes met enkele blaadjes sla en sliertjes komkommer en schik de gebakken vis ertussen.
Serveer met de verse tartaar.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.