Visburger

1
  • 1 ciabatta
  • 1 kabeljauwfilet
  • 2 el bloem
  • 1 mespunt kipkruiden
  • 3 el olijfolie
  • 1 el yoghurt
  • 5 plakjes komkommer
  • 5 stengels bieslook
  • 1 tl citroensap
  • 2 blaadjes krulsla
  • peper en zout

Meng de kipkruiden onder de bloem.
Voeg een beetje water toe zodat er een glad mengsel ontstaat.
Kruid met peper en zout.
Haal de kabeljauwfilet door het bloemmengsel.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis goudbruin.

Versnipper de 3 stengels bieslook en meng ze samen met het citroensap, onder de yoghurt.
Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de yoghurt over de gehalveerde ciabatta.
Beleg vervolgens met de sla, de komkommerplakjes en de vis.
Garneer met de overgebleven stengels bieslook.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.