Visbrochette van zeewolf, tomaatjes en champignons met knapperige koolsla

Thema
Preparation time
Bereidingstijd

30

Zeewolf is een stevige vis die je makkelijk in blokjes kan snijden, ideaal om een brochette mee te maken! Gaar op de BBQ en serveer met de knapperige koolsla.

Ingrediënten

Voor de koolsla:

Recept

Maak de sidedish:

Rasp de 2 koolsoorten en de appel meng onder elkaar.

Snijd de koriander fijn. Meng de yoghurt met de mayonaise, koriander en limoensap en kruid met peper en zout. Schep samen met de noten onder de groentesla. Zet koel.

Rits de blaadjes rozemarijn van de takken, maar laat de bovenste blaadjes hangen.

Mix de rozemarijnblaadjes met de gepelde look en een scheut olijfolie glad. Kruid met peper en zout.

Snijd de vis in gelijke stukken. Zorg dat je 16 stukken hebt. Rijg de blokjes vis om en om met een champignon en kerstomaatje aan de rozemarijntakjes.

Bestrijk met de rozemarijnolie en grill de spiesen goudbruin. Geef er de koolsla bij.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.