Start to cook

Visbrochette van zeewolf, tomaatjes en champignons met knapperige koolsla

Zeewolf is een stevige vis die je makkelijk in blokjes kan snijden, ideaal om een brochette mee te maken! Gaar op de BBQ en serveer met de knapperige koolsla.

Voor de koolsla:

Maak de sidedish:

Rasp de 2 koolsoorten en de appel meng onder elkaar. 
Snijd de koriander fijn. Meng de yoghurt met de mayonaise, koriander en limoensap en kruid met peper en zout. Schep samen met de noten onder de groentesla. Zet koel.

 

Rits de blaadjes rozemarijn van de takken, maar laat de bovenste blaadjes hangen.
Mix de rozemarijnblaadjes met de gepelde look en een scheut olijfolie glad. Kruid met peper en zout.

Snijd de vis in gelijke stukken. Zorg dat je 16 stukken hebt. Rijg de blokjes vis om en om met een champignon en kerstomaatje aan de rozemarijntakjes.
Bestrijk met de rozemarijnolie en grill de spiesen goudbruin. Geef er de koolsla bij.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.